Choď na obsah Choď na menu
 


REAKCIE KLIENTOV

eurodiag-360-logo-2-new.gif

reakcie-klientov-new.gif

Možnosť prispievať do tejto kolonky od 5.apríla 2016

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

sipka-lava-new.gifsipka-prava-new.gif

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Re: Veselé Vianoce

(EURODIAG, 23. 12. 2016 13:55)

Ďakujeme veľmi pekne za vianočné prianie.

Peter Kožuch s rodinou

-------------

(-------------, 19. 12. 2016 14:24)

Zaujímalo by ma, prečo lekári nepoužívajú v nemocniciach takéto prístroje a techniky ? Prečo práve takí ako vy sa robia, že dokážu to, čo študovaní a diplomovaní lekári nedokážu !!!!!

Re: -------------

(EURODIAG, 19. 12. 2016 16:01)

Pane, opýtajte sa na toto svojich lekárov, pretože u mna majú klienti výsledky. Posúvam ľudí bližšie k zdraviu za zlomok času, ktorý sa trápia so svojimi zdravotnými problémami. Napokon sú aj lekári, ktorí diagnostikujú na rovnakom prístroji. Takže pán ---------, je potrebné sa opýtať na druhej strane, že prečo sa ľudia neliečia, či nevyliečia, keď zsa z rovnakých zdravotných problémov niekde inde dokážu VYLIEČIŤ. Veselé Vianoce a všetko dobré v novom roku 2017 Vám prajem

Naozaj viete co robite a ste skutocny odbornik

(Viera Libantova, 18. 12. 2016 21:58)

Tymito par vetami chcem podakovat najskor pani Veronike P. vdaka ktorej som sa stretla s touto moznostou byt znovu zdrava. Dakujem. Velikanska vdaka vsak patri hlavne Vám pan terapeut za to, co ste so mnou dokazal urobit za necele dva mesiace. uzasne uzasne uzasne. Vianocne sviatky budu pre mna sice nieco nove, kedze je potrebne dalej dodrziavat aj nastavenu stravu..bude to trosku boj hlavne s pokusenim na sladke, ale ked viem, co ste so mnou dokazal urobit za tie dva necele mesiace, viem, ze sa to oplati..je to ako znovuzrodenie..ten moj traviaci trakt a moje srdce a cievy..ved to uz vyzeralo, ze sa z toho uz nespamatam..i lekari vraveli kadeco..ved viete..a uz sa nerozpisujem. ESTE RAZ VELIKANSKA VDAKA PAN KOZUCH. Vidime sa v novom roku 2017. Krasne vianoce a vsetko dobre v novom roku a pomahajte ludom, vela ludi o Vas nevie, co je skoda...Ste super. PS: drzte mi palce cez tie sviatky. Dakujem. Viera Libantova

:-) :-) :-) :-)

(nie je dolezita pán Kožuch vie kto som :-), 18. 11. 2016 14:23)

A je po astme s alergiou, uz ziadne tabletky, ziadne spreje, co mi skodili celých 12 a pol roka..nic z tohto humusu a hlavne uz ziadne opuchnute oci, ziadne kychanie, kasel...CIIIIIIIIIIIITIM SA SUPEEEEER...vrele odporucam pana diagnostika..je to vynikajuci odbornik, ktory vam urcite pomoze. Treba mu verit a dodrziavat nastavene zalezitosti.. 12 a pol rocna astma s pelovou alergiou je prec za necelych 6 mesiacov..je to neuveritelne , ale skutocne a ...som stastnaaaaa..Dakujem vam pan diagnostik a teraz uz urcite pojde aj moja mamina :-) Nech sa vam len dari :-) S.K.

-------------------------------------------

(Blažka, 12. 10. 2016 20:52)

šla som k Vám pán diagnostik už len preto, že som bola zvedavá, že čo mi dokážu zistiť za 15 eur, pretože vy viete, že som už pochodila kadečo, kadekto sa ma snažil vyšetrovať, diagnostikovať, liečiť, všade to stálo nehorázne peniaze, už len to vyšetrenie bolo šialene drahé a liečba to ani nehovorím. Viete človek by aj zaplatil aj z posledného, keby však vedel, že mu to pomôže, ale doteraz som len platila pomaly ako nemecky turista a moje prebolené telo neprestávalo bolieť, môj spánok bol tiež kôli tomu prebolený. veď vy viete. Som vďačná, že som to ešte skúsila a povedala si že keď to stojí len 15 eur, že posledný krát skúsim ešte niekomu veriť, veriť v jeho dobrú dušu a v jeho schopnosti..a oplatilo sa!!! Pán diagnostik Kožuch, ste naozaj odborník, ani raz ste nezaváhal, všetkému ste hneď rozumel, pospájal si výsledky z diagnostiky tak, že toto je až obdivuhodné ako tomu rozumiete. To treba zažiť. A chcem len povedať, že sa u vás liečim síce len druhý mesiac, ale obaja vieme, že presne a to nikdy nezabudnem behom prvých 17 dní liečenia som sa cítila minimálne o tretinu lepšie nie len na mojich kĺboch a svaloch , ale i na srdci a ďalších orgánoch a častiach tela. PS: teraz sa mi píše, že? Je mi super. Ďakujem a teším sa na ďalšiu kontrolu u Vás v Poprade a vôbec mi už nevadí, že som až z Banskej Bystrice. :-) Blažka.M.

Děkuji

(Petr M., 8. 9. 2016 21:23)

Dakujem že jste mi odstranil z těla toho neřáda Helicobactera , který mi necelých 10 měsíců ničil život . Už jsem ani nevěřil , že se ho někdy zbavím , protože jsem užíval 2x antibiotika od gastro lékaře ai různé byliny , které jsem si objednával za nemalé peníze z internetu . Řekl jsem si , že ještě to zkusím s vámi , protože v gastro ambulanci mi nepomohly a byliny mi také nepomohly i když trošku mírnily bolesti . Jste super , že tak pomáháte nemocným a že víte pomoci . Po nějakých asi 2 týdnech jsem už neměl vůbec žádné bolesti a do 2 měsíců jsem přibral na váze polovinu , co jsem ztratil během trápení s Helicobacterem.. a vůbec nelituji , že jsem musel za vámi na Slovensko . Musím poděkovat i mým slovenskými známým , kteří k vám chodili a řekli mi o vas . Přeji vám hodně úspěchů . Petr M.

EURODIAG

(Libuša, 17. 8. 2016 20:49)

Velmi pekne Vam dakujem za Vasu starostlivost o mna a moju rodinu. Myslim, ze sa nas uz nezbavite. Skoda, ze ta moja sesternica tomu neveri..vlastne ani nechapem , ze neveri, ze bylinky liecia choroby, ved pije denno denne rozne caje. Snad ju raz zlomim, lebo ma naozaj hrozne zdravotne problemy a Vy by ste jej urcite vedel pomoct, ked ste mne pomohol s mojim dlhorocnym katastrofalnym stavom :-) Dnes sa mi uz vera ze smeje, ked nestukam od bolesti :-). Dakujeme

*********

(Ladislav P., 20. 7. 2016 14:08)

Keby som vedel, ze ked nebudem poriadne dodrziavat Vase rady a odporucania, ze to bude trvat skoro nekonecne to liecenie, tak ich urcite dodrzim.. Vsetkym co toto teraz citate a chcete sa liecit touto metodou, tak dodrziavajte vsetko co Vam povedia, lebo si zbytocne predlzite dobu liecenia a su to ako pan Kozuch hovori, ze su to zbytocne vyhodene peniaze aj cas. Pekny den.. Pan Kozuch..drzte sa a nech sa Vam dari. Laco P.

KOŽA

(Jarmila V., 16. 7. 2016 20:10)

Vďaka Vám sa moje hrozné popáleniny rýchlo a krásne hoja a keď sa splní aj to, že nebudem mať na nohách žiadne alebo skoro žiadne jazvy ako ste hovoril p.Kožuch, tak budem najšťastnejšia na svete. Som veľmi rada, že som na Vás dostala kontakt a mám možnosť sa u Vás liečiť..nech to tak ide ďalej ako to ide a bude to super.. a ďakujem i za psychickú podporu. Ste fajn človek. Jarmila V.

.......

(Damjenková Ingrid, 10. 7. 2016 13:40)

Naša 13 ročná dcérka nemá po Vašej starostlivosti už epileptické záchvaty a neberie antiepileptiká.. Nie je tu viac čo napísať. Nech sa Vám darí pán Kožuch i vašej rodine.

Cukrovka

(Milada R., 9. 7. 2016 19:31)

Veľmi pekne Vám ďakujem za úspešné vyliečenie cukrovky, ktorá ma tak obmedzovala v živote..takisto narobila starosti i môjmu manželovi a bratovi, ktorí mali so mnou veľa veľa starostí. Trvalo to trošku dlhšie ako sme spolu plánovali, ale podarilo sa a ja som rada, že nemusím užívať dvoje lieky na cukor, ktoré som musela pravidelne užívať ráno i večer vyše 6 rokov. Určite odporúčam k Vám mojich blízkych známych a samozrejme pošlem i môjho brata, ktorý trpí bolesťami hlavy a má problémy s prostatou už dlhšie. Prajem Vám len to najlepšie v živote..Ďakujem za zdravie- Milada

Ďakujem za pomoc

(Ondrej Jančuška (47 r)- Košice, 6. 7. 2016 13:27)

Pekný deň Vám praje Váš už od minulého týždňa bývalý pacient. Touto cestou Vám chcem poďakovať za vyliečenie mojich nie málo, presne sme ich napočítali 19 zdravotných problémov, ktoré ma trápili par mesiacov, či niekoľkoročné problémy ako aj ten môj hlavný problém s ktorým ma k Vám moja manželka dobrovoľne nasilu doviedla a to Skleróza Multiplex. Takisto Vám ďakujem za to, že ste to so mnou tých 8 mesiacov vydržal pán Kožuch a hlavne pri tej mojej tvrdohlavej a zložitej povahe. Veľmi pekne ďakujem za všetko a o to viac sa teším, že viem, že teraz keď som ja už "novým" človekom, ktorého netrápia žiadne zdravotné problémy (je to ako zázrak), tak viem, že pomôžete i mojej manželke, ktorá ma k Vám pred vyše polrokom doviedla a odsunula kvôli mojim vážnym ochoreniam svoje zdravotné problémy na stranu, že teraz keď už konečne ste sa mohol začať venovať naplno aj jej, že bude náš spoločný život už dokonalý, pretože jediné, čo náš život robilo nepríjemným a často až ťažko zvládateľným boli naše choroby a hlavne moja vážna diagnóza. Ďakujeme pán Kožuch. Nech sa Vám darí takto pomáhať aj ďalším ľuďom.

Bojujeme

(PREŠOVČANIA, 8. 5. 2016 11:51)

Veľmi pekne Vám ďakujem za Vašu starostlivosť o moju manželku, vďaka ktorej sa veľmi dobre zotavuje zo snáď asi najzákernejšej choroby. Veríme, že to tak pôjde aj ďalej. ďakujeme Vám a bojujeme ďalej. Ak to pojde takto ďalej, určite tento boj vyhrajeme. Prešovčania

Ďakujem diagnostikovi p. Petrovi Kožuchovi

(Katarína, 18. 4. 2016 14:02)

Mám 77 rokov. Po manželovej smrti (2010) som ťažko ochorela. Všetci príbuzní sa so mnou už lúčili. Ja som však prosila Pána Boha o milosť, aby mi dal toľko zdravia, koľko potrebujem na to, aby som bola ešte užitočná pre iných a sebestačná v sebaobsluhe.
Pomoc prišla v podobe možnosti biorezonančnej diagnostiky u pána Kožucha.
Prijala som túto šancu si pomôcť a dodnes som povďačná za to, že ešte pracujem fyzicky a pomáham odborne aspoň tým najbližším.
Na odbornom vyšetrení EURODIAG sa ukázalo, že môj organizmus bojuje s vírusmi, baktériami, parazitmi, plesňami a rôznymi jedmi, ktoré sa dostali do môjho organizmu rôznymi cestami.
V pokročilom štádiu po prekonaní silnej stresovej situácie zlyhával môj imunitný systém, aj môj organizmus a ja som odchádzala.
V začiatkoch (počas mladších rokov) to boli časté nachladnutia, alergia, zápaly dýchacích ciest. Postupne sa pridávali poruchy trávenia, krvného tlaku, poruchy spánku, srdcové poruchy a bolesti kĺbov. Tak to bolo u mňa.
Po pravidelnej liečbe prírodnými produktami a podpornou liečbou biorezonančným prístrojom sa môj organizmus doslova vyčistil. Som zdravá.
Bolo to však veľké sebazaprenie vydržať a nečakať kompletné uzdravenie hneď po prvých návštevách pána Kožucha.
Po postupnom vyliečení všetkých mojich zdravotných problémov navštevujem diagnostika pána Kožucha 2 roky iba občas - podľa toho ako sa cítim. Prekontroluje môj zdravotný stav, aj malé odchýlky od normálu, ktoré následne "opraví" a ja fungujem ďalej v zdraví a s tým vedomím, že na našej Zemi nič netrvá večne, že aj ja raz odídem, ale s pokojom v srdci, s vďakou voči tým, ktorí mi pomohli a pomáhajú vytvárať príjemné prežitie môjho veku. žijem v nádeji, že raz sa pokloním Tomu, ktorý mi poslal určitých ľudí do cesty.
ON aj takouto cestou nám dokazuje, že sa o nás stará a má nás rád.
Vďaka Pánu Bohu !

Život bez angín,alergií,bolestí kľbov a zbohom chronickej únave

(Lenka, 15. 4. 2016 21:21)

Prajem dobrý deň .Chcem vám napísať ako mi diagnostické vyšetrenie a následná liečba zmenili život . Od 6 rokov života ma sprevádzali zdravotné problémy s dýchacimi cestami pojedla som neskutočné množstvo antibiotík a nič sa nezmenilo ani nezlepšilo .Zistili mi zlatého staphylokoka ,ktorý sa u nás nedá liečiť a tak som sa stala pokusným králikom a pichali mi tohto staphylokoka v mrtvom stave 1 celý rok pod kožu čo dva týždne .Môj organizmus to nezvládol prišla bolesť kľbov a neskutočná únava nedalo sa fungovať .Keď som mala 15 rokov dozvedela som sa o takomto vyšetrení biorezonanciou tak som ho absolvovala a som veľmi vďačná p. Kožuchovi lebo vďaka jemu a prírodným produktom som konečne zdravá a môžem fungovať ako normálny človek .Mám 18 rokov a som šťastná a spokojná a všetkým vám odporúčam obrátiť sa na pána Kožucha lebo on je cesta ku zdraviu .

Úplne vyliečenie peľovej aj potravinovej alergie.

(Anna , 13. 4. 2016 20:10)

Na začiatku sa chcem čo najsrdečnejšie poďakovať pánovi Petrovi Kožuchovi ml. ,ktorý mi pomohol z môjho 9 ročného trápenia s alergiou a pojedania veľkého množstva liekov a sprejov do nosa. Diagnostické vyšetrenie určilo príčinu alergie a odhalilo ešte veľa problémov ,ktoré súviseli s alergiou nasadil mi liečbu prírodnými produktami ,ktoré ma postavili na nohy .Som 3 roky po liečbe a nebola som odvtedy u žiadného lekára ,jem úplne všetko a trávim veľa času v prírode čo som nemohla predtým. Som veľmi rada ,že som podstúpila toto vyšetrenie a následnú liečbu všetkým odporúčam ,ktorý majú zdravotné problémy lebo toto je spôsob ako sa vyliečiť a žiť plnohodnotný život Ešte raz veľmi pekne ďakujem pán Kožuch .

Chcem sa u vas objednať

(Radoslav Demko, 13. 4. 2016 14:38)

dobri den, mam odporucanie od kolegu z prace, lieci sa u vas jeho mama - onkologicka pacientka a ma velmi dobre vysledki. volal som vam na vase cislo 0907 682 729 ale nemozem sa dovolat preto sa chcem opytat ci sa da k vam objednať. mam psoriazu uz 8 rokov

Re: Chcem sa u vas objednať

(Peter Kožuch, 13. 4. 2016 14:44)

Dobry den pán Demko, všetko je v poriadku akurát, že číslo na ktoré ste mi volal je popletené - zadal ste nesprávnu predvoľbu.. namiesto 0907 ma byt 0917 682 729. Budem čakať na Váš telefonát. Pekný deň. P.K.

Záchrana ruky a aj navrátenie duševnej rovnováhy

(Ľubka, 10. 4. 2016 19:01)

Chcem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s diagnostikou a zároveň liečbou .Podstúpila som detoxikáciu tela a cítila som sa výborne vďaka p.Petrovi Kožuchovi . Nielenže je to výborný terapeut ale aj skvelý človek veľmi mu vďačím za to že mi doslova zachránil ruku na ktorej som utrpela dosť ťažký úraz oparením a po 3 týždňoch liečby prírodnými produktami ktoré mi odporučil moja ruka ostala bez jedinej jazvy, aj mojim deťom pomohla diagnostika a následná liečba zo zdravotných problémov s ktorými si lekári nevedeli rady.A na záver veľká vďaka p.Petrovi za mňa moje deti a hlavne za to že mi zachránil aj duševné zdravie -milionkrát ďakujeeem :) Ľ L L



 

 

Portrét


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 345376
Mesiac: 1678
Deň: 71