Choď na obsah Choď na menu
 


PRIEBEH VYŠETRENIA

eurodiag-360-logo-2-new.gif

priebeh-vysetrenia-new.gif

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Ide o ojedinelé diagnostické zariadenie využívajúce systém NLS, teda najnovšie poznatky z kvantovej fyziky, Diagnostika je postavená na snímaných inrormáciach, ktoré sú uložené v našom biopoli..

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Najprv si musíte odložíť všetky kovové predmety, potom sa pohodlne posadíte na stoličku, dáte si na hlavu špeciálne snímače. Ďalší snímač je namierený na oblasť korunnej čakry, teda vrchol hlavy a už len pokojne sedíte, nesmiete mať skrížené ruky ani nohy a počítač permanentne sníma a vyhodnocuje informácie. Môžete ich uvidieť v naturalistickej podobe na displeji. Môžete si dať skontrolovať konkrétny orgán, s ktorým máte ťažkosti a na obrazovke daný problém vidíte priamo na srdci, ľadvine či črevách v podobe niektorého z vopred určených znakov, alebo si dáte vyšetriť aj celý organizmus od kostry až po bunku a nielen to - v programe sú zahrnuté aj dedičné dispozície, čiže možno sa dostať až k DNA a na obrazovke uvidíte svoje chromozómy.

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

Na obrazovke vyšetrujúci všetko veľmi pozorne sleduje a ak sa ukáže problém, počítač je schopný urobiť na jeho pokyn napríklad virtuálny rez tkanivom a hľadať príčinu ďalej. Trápi vás žalúdok? Zistí, či je problém na povrchu sliznice žalúdka, alebo sa nachádza hlbšie, či ide o čerstvý žalúdočný vred alebo o jazvu po ňom. Podobne odhalí, či sa na niektorom orgáne tvorí cysta alebo iný novotvar... Napríklad pri signalizácii nie celkom dostatočnej práci časti srdca sa po niekoľkých ďalších vyhodnoteniach dozvedáme, že jednou z príčin môže byť anémia klienta. PC hlási zmeny na kostiach a klient potvrdzuje, že má problémy s pravou rukou presne tam, kde sa to na obrazovke zobrazilo.

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

Možno zistíte, že tie bolesti v zadu na chrbte nespôsobujú stavce, ale jedna z ľadvín, kde zdá sa je malý kameň. Pravda, o čo vlastne ide, to zistí diagnostické zariadenie ďalšou analýzou, zameranou špeciálne len na tento orgán. Diagnostická aparatúra zaznamená napríklad aj neprimeranú aktivitu mozgu - odpočinok je po permanentnom strese nevyhnutný, atď..

 

 

sipka-lava-new.gif

 

 

 

 

 

 

 

zdravie-10.jpg

 

 
 

 

Portrét


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 345303
Mesiac: 1650
Deň: 55